ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τι να προσέξεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου επενδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις κατασκευές χώρων, κυρίως στο εσωτερικό κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Οι γυψοσανίδες έχουν μικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα και αξιοσημείωτη μηχανική αντοχή, παρέχοντας θερμομόνωση, υψηλή πυραντοχή και ιδανική τελική επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο, τοποθέτηση ταπετσαρίας ή πλακιδίων. Μπορούν να στερεωθούν εύκολα με βίδες σε μεταλλικό σκελετό, καρφιά σε ξύλινο σκελετό ή γυψόκολλες σε υπάρχουσα τοιχοποιία.

protio, ποσο κοστίζει η γυψοσανίδα, κρυφός φωτισμός.
Εγκατάσταση γυψοσανίδας

Πόσο κοστίζει η γυψοσανίδα

Το κόστος κατασκευής γυψοσανίδων είναι πιο μικρό σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή. Μια μέση τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται στα 24 ευρώ, συν την τιμή της μόνωσης.

Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Κατά την τοποθέτηση γυψοσανίδας, υπάρχουν σημαντικά βήματα και παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αυτά περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση όλων των εργασιών από υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους, τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, και τη χρήση γάζας στις ενώσεις. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξετε υδατοδιαλυτά και ελαστομερή υλικά βαφής για το τελικό φινίρισμα.

Τι προσφέρει η τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οροφή

Η γυψοσανίδα στον τομέα της οροφής προσφέρει διάφορες δυνατότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, την τοποθέτηση ειδικού φωτισμού, τη δημιουργία περασμάτων για καλώδια και δίκτυα σωληνώσεων, και τη δημιουργία διάφορων σχεδίων που μπορούν να αλλάξουν την όψη του χώρου.

Συνοψίζοντας, η γυψοσανίδα είναι ένα πολύ χρήσιμο και αποδοτικό υλικό στις κατασκευές, προσφέροντας αντοχή, οικονομία, και ευελιξία στον σχεδιασμό των χώρων.

Ανακαίνισε & ενοικίασε το διαμέρισμα σου εύκολα με την Protio. Μάθε την τιμή ανακαίνισης & ενοικιάσης, σου στέλνουμε την σχεδιαστική μας πρόταση και άσε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα.