Σχετικά με εμάς

Η Protio είναι η πρώτη επενδυτική πλατφόρμα για διαμερίσματα στην Αθήνα καθώς και μία ηγετική εταιρεία τεχνολογίας ακινήτων στην Ελλάδα.

Είμαστε μία μεγάλη και δυναμική ομάδα από ταλέντα με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας και του real estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλεύουμε εργατικά και έξυπνα για να κάνουμε χαρούμενους τους πελάτες μας, για να είμαστε δίπλα στους εκατοντάδες συνεργάτες μας και για να πετύχουμε το όραμα μας, το οποίο είναι απλό, αλλά από την άλλη τόσο μεγάλο: Μία ευκολότερη στέγη για όλους. Όραμα μας είναι να ξαναχτίσουμε την Αθήνα, να δώσουμε ζωή σε παλαιά διαμερίσματα χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνουμε το περιβάλλον με νέες κατασκευές, να βοηθήσουμε ανθρώπους να ζήσουν αξιοπρεπώς και ποιοτικά.

Πουλώντας το ακίνητο σου σε ένα διαπιστευμένο επενδυτή της Protio, κερδίζεις μία άμεση πώληση σε δίκαιη τιμή και γνωρίζεις πως το διαμέρισμα σου θα έχει σημαντικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κάθε παλαιό διαμέρισμα που περνάει μέσα από την Protio ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται ενεργειακά και στην συνέχεια ενοικιάζεται σε μία νέα οικογένεια σε μία καλή τιμή.

Έλα να ξαναχτίσουμε τις πόλεις μας μαζί, ένα διαμέρισμα την φορά.

Πούλησε το διαμέρισμά σου με την Protio σήμερα

Κάθε 60 δευτερόλεπτα ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος ζητάει προσφορά από την ομάδα της Protio. Πούλησε και εσύ το διαμέρισμά σου σήμερα εύκολα, άμεσα και με διαφάνεια σε έναν απο τους διαπιστευμένους επενδυτές μας.