Σχετικά με εμάς

Στην Protio, προσφέρουμε περισσότερα από απλές ανακαινίσεις — δημιουργούμε ευκαιρίες για ιδιοκτήτες και επενδυτές ακινήτων να αξιοποιήσουν την περιουσία τους με τον πιο αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο. Καθοδηγούμενοι από την καινοτομία και την εμπειρία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από την αρχική αξιολόγηση και σχεδιασμό, μέχρι την πλήρη ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση, μετατρέποντας παλαιά ακίνητα σε ιδανικές κατοικίες προς αξιοποίηση.

Αναγνωρίζοντας τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, η Protio είναι πρωτοπόρος στη χρήση ψηφιακών εργαλείων για την ταχύτατη αξιολόγηση και τον προγραμματισμό των ανακαινίσεων, παρέχοντας διαφάνεια και συνέπεια σε κάθε βήμα. Η ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα μέσω της Protio σημαίνει μια σίγουρη και επικερδής επιλογή που όχι μόνο ενισχύει την αξία του ακινήτου σας, αλλά επίσης συμβάλλει θετικά στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Στη Protio, είμαστε περήφανοι για το όραμα και τη δέσμευση μας προς κάθε πελάτη και κοινότητα, φέρνοντας καινοτομία, ασφάλεια και διαφάνεια στον κόσμο της ακίνητης περιουσίας. Επενδύοντας μαζί μας, επενδύετε σε έναν καλύτερο κόσμο.

Έλα να ξαναχτίσουμε τις πόλεις μας μαζί, ένα διαμέρισμα την φορά.

Πούλησε το διαμέρισμά σου με την Protio σήμερα

Κάθε 60 δευτερόλεπτα, ένας ιδιοκτήτης ακινήτου ζητά προϋπολογισμό ανακαίνισης από την Protio.