Πούλησε το διαμέρισμά σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πάρε τώρα μία δωρεάν προσφορά “σε μετρητά”.

Πως Λειτουργεί

Βήμα 1

Προϋπολογισμός ανακαίνισης

Μάθε το κόστος της ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σου λαμβάνοντας μια άμεση, δωρεάν online αξιολόγηση σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Βήμα 2

Εξατομικευμένη πρόταση ανακαίνισης

Λαμβάνεις μια εξατομικευμένη πρόταση ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σου που ταιριάζει στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σου.

Βήμα 3

Ανακαίνιση & ενεργειακή αναβάθμιση σε 70 ημέρες

Οι έμπειροι συνεργάτες της Protio ανακαινίζουν και αναβαθμίζουν ενεργειακά το ακίνητο σου, σε μόλις 70 ημέρες με εγγύηση 2 ετών, ενώ εσύ παρακολουθείς από το κινητό σου.

Βήμα 4

Αξιοποίηση του ακινήτου σου, όπως εσύ θέλεις

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, ξεκινάς να αξιοποιείς το μοντέρνο, πράσινο ακίνητο σου όπως εσύ θες - τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την επένδυση σου!

Ο ευκολότερος τρόπος να πουλήσεις το διαμέρισμά σου

Απλή διαδικασία

Σε 4 απλά βήματα θα έχεις ολοκληρώσει την πώληση του διαμερίσματός σου.

Χωρίς έξοδα

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρόνο και χρήματα σε ανακαινίσεις, παρουσιάσεις και συλλογή εγγράφων του διαμερίσματός σου.

Χωρίς ταλαιπωρία

Με μία μοναδική επίσκεψη στο διαμέρισμα σου, σου κάνουμε προσφορά για άμεση πώληση, χωρίς να χρειαστεί να βγει το ακίνητο στην αγορά.

Πώληση με θετικό πρόσημο

Πουλάς, γνωρίζοντας πως το διαμέρισμα σου θα ανακαινιστεί και θα ενοικιαστεί ώστε να γίνει το σπίτι μίας νέας οικογένειας με χαμηλό αποτύπωμα CO2.

Λένε για Εμάς

Πούλησε το διαμέρισμά σου με την Protio σήμερα

Κάθε 60 δευτερόλεπτα ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος ζητάει προσφορά από την ομάδα της Protio. Πούλησε και εσύ το διαμέρισμά σου σήμερα εύκολα, άμεσα και με διαφάνεια σε έναν απο τους διαπιστευμένους επενδυτές μας.