Ανακαινίζω & Ενοικιάζω το διαμέρισμα μου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Λάβε τώρα μία δωρεάν αξιολόγηση ανακαίνισης & ενοικίασης σπιτιού online.

Λένε για Εμάς

Ανακαίνιση & Ενοικίαση με 4 απλά βήματα

Ανακάλυψε τώρα τον πιο εύκολο τρόπο να βγάλεις χρήματα από την ακίνητη σου περιουσία

Βήμα 1

Δωρεάν online αξιολόγηση ακινήτου

Μάθε το κόστος της ανακαίνισης και το ενοίκιο που μπορεί να έχει το ακίνητο σου μετά από αυτή, λαμβάνοντας μία άμεση, δωρεάν online αξιολόγηση σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Βήμα 2

Προέγκριση επιδότησης ανακαίνισης έως 10.000€

Κερδίστε 40% επιδότηση με το νέο πρόγραμμα Ανακαινίζω - Νοικιάζω. Πάρτε προέγκριση με λίγα κλικ και αφήστε πάνω μας την προετοιμασία και κατάθεση της αίτησης σας.

Βήμα 3

Από τον σχεδιασμό στην ανακαίνιση σε 70 ημέρες

Ένας έμπειρος εργολάβος της Protio ανακαινίζει και αναβαθμίζει ενεργειακά το σπίτι σου σε 70 ημέρες με εγγύηση 2 ετών, ενώ εσύ λαμβάνεις ενημερώσεις στο κινητό σου.

Βήμα 4

Ξεκίνα να λαμβάνεις εισόδημα από ενοίκια

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, ξεκινάς άμεσα να λαμβάνεις το μηνιαίο σου εισόδημα από την μακροχρόνια ενοικίαση για 3 έτη χωρίς ταλαιπωρία.

1.500 ιδιοκτήτες μας εμπιστεύτηκαν για να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν το ακίνητο τους

Κάθε 60 δευτερόλεπτα, ένας ιδιοκτήτης ακινήτου ζητά αξιολόγηση από την Protio. Ανακαινίστε σήμερα το διαμέρισμά σας με διαφάνεια για να ξεκινήσετε να κερδίζετε ενοίκιο κάθε μήνα, χωρίς προσπάθεια.

Επένδυσε στην ακίνητή σου περιουσία με την Protio

Η ευκολότερη ανακαίνιση που θα βρείς

Διαχειριζόμαστε για σένα όλη την διαδικασία της ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η πιο εύκολη διαδικασία επιδότησης

Ξεκίνα σήμερα κιόλας την διαδικασία προέγκρισης για το πρόγραμμα επιδότησης Ανακαινίζω-Νοικιάζω και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα λάβει, χωρίς ταλαιπωρία, 40% επιδότηση για ανακαίνιση έως 10.000 ευρώ.

Γίνε και εσύ επενδυτής ακινήτων

Χωρίς να ξοδέψεις χρόνο, μετέτρεψε το παλαιό σου διαμέρισμα σε μία πράσινη και προσιτή κατοικία που σου παράγει εισόδημα.

Διαφανής και online διαδικασία

Παρακολουθείς όλα τα στάδια της ανακαίνισης και ενοικίασης από το κινητό σου και γνωρίζεις κάθε βήμα της διαδικασίας χωρίς να ανησυχείς για τίποτα, από το Α έως το Ω.

Ο ευκολότερος τρόπος να ανακαινίσεις το διαμέρισμά σου

Budget χωρίς εκπλήξεις

Με το συμβόλαιο κλειστής τιμής της Protio, δεν ανησυχείς για τυχόν αλλαγές στο κόστος της ανακαίνισης σου.

Ανακαίνιση σε 70 ημέρες

Κάθε ανακαίνιση της Protio ολοκληρώνεται εντός 70 ημερών, και σου αυξάνει έτσι την απόδοση της επένδυσης σου.

Εγγύηση 2 ετών

Ανακαινίζεις με την Protio χωρίς άγχος, καθώς γνωρίζεις πως το έργο σου έχει εγγύηση 2 ετών.

Επιδότηση & χρηματοδότηση, όπως θες

Επένδυσε στην ακίνητη σου περιουσία με κρατική επιδότηση Ανακαινίζω Νοικιάζω και τραπεζική χρηματοδότηση.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία Ανακαινίζω - Ενοικιάζω της Protio?

Τι είναι η νέα υπηρεσία “Ανακαίνισε & Ενοικίασε” της Protio?

Η νέα υπηρεσία της Protio αφορά παλαιά και κενά ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να τα αναβαθμίσουν και στη συνέχεια να τα ενοικιάσουν για να έχουν παθητικό εισόδημα.

Η Protio κάνει τη διαδικασία της ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, ενοικίασης και διαχείρισης του ακινήτου εύκολη. Απαντώντας σε μόλις 4 ερωτήσεις, η Protio εκτιμά το ύψος της επένδυσης που θα χρειαστεί για την ανακαίνιση του ακινήτου, ενώ υπολογίζει το ποσό του ενοικίου που θα λαμβάνετε ως εισόδημα, μετά το πέρας της διαδικασίας ανακαίνισης.

Με ταχύτητα, διαφάνεια και ασφάλεια η Protio διαχειρίζεται κάθε στάδιο της ανακαίνισης του ακινήτου, καθώς και την προέγκριση σας για επιδότηση του κρατικού προγράμματος “Ανακαινίζω-Νοικιάζω”. Μετά την ολοκλήρωση  της ανακαίνισης, η Protio αναλαμβάνει την εύρεση ενοικιαστή, καθώς και τη διαχείριση του διαμερίσματος. Ανακαλύψτε τώρα τον πιο άμεσο τρόπο να δημιουργήσετε εισόδημα, αξιοποιώντας την ακίνητη σας περιουσία.

Η υπηρεσία της Protio περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και διαχείριση της ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου, καθώς και την εκμίσθωση και διαχείριση του ακινήτου. Η υπηρεσία ξεκινάει από 2.000 ευρώ (συν ΦΠΑ).

Βεβαίως. Έχεις τη δυνατότητα να λάβεις προέγκριση για το πρόγραμμα Ανακαινίζω Νοικιάζω και την επιδότηση που δίνει. Η επιδότηση είναι ύψους 40% για ανακαινίσεις έως 10.000 ευρώ. Δές αν εγκρίνεσαι άμεσα!

Η υπηρεσία Ανακαίνισε & Ενοικίασε της Protio σας παρέχει τον σχεδιασμό και διαχείριση της ανακαίνισης, με παράδοση σε 70 ημέρες και εγγύηση 2 ετών, καθώς και την εύρεση του ενοικιαστή και τη διαχείριση του ακινήτου.

Ανακαίνισε & Ενοικίασε το διαμέρισμά σου σήμερα!

Ανακαίνισε και εσύ το διαμέρισμά σου σήμερα με διαφάνεια, για να ξεκινήσεις να λαμβάνεις εισόδημα από ενοίκια κάθε μήνα, εύκολα.