Ιστορίες πελατών

Είχα το ακίνητο μου προς πώληση εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία να πρέπει να το δείχνω, να διαπραγματεύομαι συνέχεια και τελικά να μην προχωράνε σε προσφορά. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολη και γρήγορη ήταν η διαδικασία με την Protio. Έλαβα στο email μου την εκτίμηση τους για την αξία του σπιτιού, ήρθανε μία φορά να το ελέγξουνε και σε 1 εβδομάδα είχανε αγοράσει το ακίνητο μου. Απλά ασύγκριτο.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου

Η μέθοδος του Protio είναι εξαιρετικά απλή - συμπληρώσαμε τα στοιχεία του διαμερίσματος μας στο μέσα από το κινητό και μετά λάβαμε στο email μας μία εκτίμηση της αξίας του σπιτιού μας. Με μία μόνο συνάντηση, λάβαμε μία δίκαιη προσφορά, υπογράψαμε το συμβόλαιο και λάβαμε τα χρήματα μας. Έτσι μπορέσαμε να αγοράσουμε το επόμενο μας σπίτι!

Η ιστορία της Έλενας & Παναγιώτη

Είχα ανάγκη από χρήματα αλλά με όσους είχα έρθει σε επαφή για να αγοράσουν το ακίνητο μου πάντα προσπαθούσαν να με ρίξουν. Με την Protio ένιωσα πως η διαδικασία ήταν διαφανής, έλαβα μία δίκαιη εκτίμηση του σπιτιού μου και τελικά μου έκαναν μία πολύ καλή προσφορά.

Η ιστορία της Μαρίας

Περισσότεροι από 1.000 ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν ήδη πουλήσει στην Protio

Πάρε προσφορά

Πούλησε το ακίνητό σου στην Protio σήμερα

Κάθε 60 δευτερόλεπτα ένας ιδιοκτήτης ακινήτου ζητάει προσφορά από την ομάδα της Protio. Πούλησε και εσύ το ακίνητο σου σήμερα εύκολα, άμεσα και με διαφάνεια.