Ο νέος τρόπος να επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία

Όπου και να βρίσκεσαι στο επενδυτικό σου ταξίδι, έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος.

Ο πιο εύκολος τρόπος να επενδύσεις σε διαμέρισμα

Ανακάλυψε επενδυτικά διαμερίσματα

Ψάχνεις ακόμα το ιδανικό διαμέρισμα; Χωρίς να ξοδέψεις χρόνο, ανακάλυψε τα διαμερίσματα που ταιριάζουν στο budget και στο επενδυτικό σου προφίλ.

Aνέπαφη αγορά και ανακαίνιση

Βρήκες επιτέλους το κατάλληλο ακίνητο; Κάνουμε για σένα όλη την διαδικασία της αγοράς και ανακαίνισης από το Α έως το Ω.

Εγγυημένο εισόδημα

Βρίσκουμε τον ιδανικό ενοικιαστή, διαχειριζόμαστε όλη τη διαδικασία και εγγυόμαστε το ενοίκιο για 1 χρόνο.

Εύκολη και online διαδικασία

Σε βοηθάμε να επενδύσεις στο διαμέρισμα της επιλογής σου, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες που επιθυμείς, ενώ εσύ παρακολουθείς χωρίς ταλαιπωρία όλα τα στάδια από τη συσκευή σου.

Πως λειτουργεί η Protio?

Λένε για εμάς

Συχνές Ερωτήσεις

<

Τι είναι η Protio?

H Protio είναι η πρώτη επενδυτική πλατφόρμα στην Ελλάδα αποκλειστικά για διαμερίσματα. Δίνει την δυνατότητα σε διαπιστευμένους ιδιώτες επενδυτές να αγοράσουν επενδυτικά διαμερίσματα και να έχουν εγγυημένο εισόδημα κάθε μήνα με ευκολία και χωρίς ταλαιπωρία.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και γρήγορη. Αρχικά κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα και λαμβάνετε έγκριση ως διαπιστευμένος επενδυτής. Στην συνέχεια μπορείς να δείς τα διαθέσιμα επενδυτικά διαμερίσματα. Είτε δηλώνεις το ενδιαφέρον σου για ένα από αυτά είτε οργανώνουμε ένα γρήγορο τηλεφώνημα ώστε ένας έμπειρος σύμβουλος επένδυσης της Protio να καταλάβει το επενδυτικό προφίλ σου και να σου προτείνει τα κατάλληλα διαμερίσματα για σένα. Στην συνέχεια η Protio μέσω της πλατφόρμας της αναλαμβάνει όλη την διαδικασία, από την αγορά του διαμερίσματος, την ανακαίνιση, την εύρεση ενοικιαστή και την διαχείριση του διαμερίσματος, και εσύ λαμβάνεις κάθε μήνα το εισόδημα σου, χωρίς κανένα άγχος.

Η Protio μέσω της πλατφόρμας της σου προσφέρει επενδυτικά διαμερίσματα εκτός αγοράς που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην πλατφόρμα, τον νομικό, τεχνικό και συμβολαιογραφικό έλεγχο με διακεκριμένους συνεργάτες της που έχουν περισσότερα από 100 χρόνια συλλογικής εμπειρίας στο χώρο και εγγυάται την μεταβίβαση του ακινήτου, την συλλογή όλων των εγγράφων, την μεταβίβαση στο όνομα σας, την πρόταση καθώς και την διαχείριση της ανακαίνισης με διακεκριμένα συνεργεία και εγγύηση ποιότητας έργου για 2 έτη καθώς και παράδοση εντός 70 ημερών, την εύρεση ενοικιαστή και τέλος η Protio εγγυάται το μηνιαίο εισόδημα σου από το ενοίκιο για 1 έτος. Η Protio χρεώνει ένα διαφανές ποσό ύψους 8.7% επί της τιμής αγοράς του ακινήτου με ελάχιστη χρέωση 5.000 ευρώ.

Το ακίνητο ανήκει σε σένα, τον επενδυτή. Είναι στο δικό σου Ε9 και η Protio κάνει όλη τη δουλειά για σένα ώστε εσύ να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα και να έχεις παθητικό εισόδημα από αυτό.

Φυσικά! Δηλώνεις το ενδιαφέρον σου για το ακίνητο στην πλατφόρμα και οργανώνουμε μαζί ένα ραντεβού ώστε να δεις το ακίνητο.

Απολύτως τίποτα! Τα κάνει όλα η Protio για σένα.

Αυτή τη στιγμή όχι. Τώρα αναλαμβάνουμε μόνο διαπιστευμένους επενδυτές που έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν άμεσα χωρίς δάνειο. Σύντομα όμως θα προσφέρουμε και την δυνατότητα επένδυσης με δάνειο.

Η Protio θέλει να συνεχίσει την διαχείριση του ακινήτου σου εφόσον είσαι και εσύ ικανοποιημένος. Με ένα κόστος 10% επί του μηνιαίου ενοικίου, η Protio αναλαμβάνει το rent collection, την διαχείριση issues ώστε εσύ να λαμβάνεις παθητικό εισόδημα.

Επένδυσε σε διαμέρισμα με την Protio σήμερα

Γίνε και εσύ επενδυτής ακινήτων σήμερα μέσω της Protio, της πρώτης διαδικτυακής επενδυτικής πλατφόρμας για διαμερίσματα.